Des d’aquesta pàgina podeu fer les vostres recerques. Per qualsevol dubte ens podeu fer arribar un correu a : imatex@cdmt.es

CERCA DIRECTA: al clicar sobre qualsevol de les imatges d’aquesta pàgina accediu directament al grup de peces que heu seleccionat ordenades segons el seu número de registre.

CERCA SIMPLE: escriviu la paraula que us interessa o una de les del llistat de suport que apareix a mida que escriviu. Cliqueu “intro” un cop escrita la paraula.

CERCA AVANÇADA: trobareu una fitxa amb diferents camps sobre els quals fer la cerca. Al clicar sobre la fletxa lateral de cada camp tindreu un llistat amb els possibles termes de consulta. Estan agrupats per famílies, seleccioneu la paraula que us interessi.

GESTIÓ DE FAVORITS: podeu afegir elements a la vista de favorits marcant les fitxes que us interessen i clicant sobre “afegir a favorits”.

COMPARTIR: si heu fet una selecció de fitxes i la voleu compartir, cliqueu el botó “compartir”, copieu l’adreça que us apareixerà a la finestra i envieu-la per correu.

INDUMENTÀRIA TEIXITS COMPLEMENTS DISSENYS ORIGINALS MOSTRARIS ROBA DE LLAR i PARAMENTS ALTRES